Sign In / Sign Up
Your search results

Voluntarii de la Keller Williams Cluj au lucrat alături de familia Bica pe șantierul ACASĂ

În 13 mai, asociația PRIMA DATĂ ACASĂ a sărbătorit 22 de ani de existență alături de Keller Williams Cluj. Echipa locală a celei mai mari agenții imobiliare din lume a lucrat la construcția celui de-al 10-lea duplex din comunitatea noastră Britta Sofia, din comuna Jucu.

Ziua a fost o sărbătoare și pentru echipa Keller Williams: la nivel global, întreaga companie se implică în această zi în acțiuni sociale, de voluntariat și implicare în comunitățile locale, sub numele „RED DAY 2021”. „RED” înseamnă Renew-Energize-Donate, iar cei 13 voluntari Keller Williams au reușit să transpună aceste principii în practică: au repornit acțiunile de voluntariat pe șantierul comunității, ne-au dat energia pentru a porni la drum în noul sezon de construcții și și-au donat timpul, efortul și resursele pentru a ajuta două familii să ajungă ACASĂ.

Cei 13 voluntari de la agenția imobiliară clujeană au lucrat la montajul sistemului de izolație termică – respectiv, au montat vată minerală în structura pereților și tavanului la interior, iar la exterior au placat o bună parte a casei cu polistiren.

Altfel spus, am adunat sărbătoare cu sărbătoare pentru a transforma un vis în realitate, iar bucuria unei aniversări s-a transformat în certitudinea unui viitor mai bun.

Dacă vrei să îi ajuți pe cei de la Asociația Prima Data Acasa să continue construcția, te invităm să îi susții prin donații online sau direct în contul bancar: fiecare leu aduce două familii mai aproape de a-și vedea visul cu ochii și, la finalul unor ani de muncă, de a se muta în prima locuință decentă pe care au avut-o vreodată. Poți dona în siguranță, cu cardul, aici.

*text preluat integral de pe: https://asociatiaacasa.ro/voluntarii-de-la-keller-williams-cluj-au-lucrat-alaturi-de-familia-bica-pe-santierul-acasa/