Sign In / Sign Up
Your search results

Reprezentare Exclusivă

Vânzarea sau cumpărarea unui imobil este una dintre cele mai importante decizii financiare din viața unui om. O astfel de tranzacție ar trebui să fie întotdeauna supervizată de un profesionist care să se asigure că totul decurge în interesul dumneavoastră și așa cum v-ați dorit. 

Considerăm că un agent imobiliar trebuie să reprezinte și să lucreze în interesul clientului său întocmai ca un avocat. Așa cum un avocat nu poate reprezenta ambele părți într-un proces, la fel și agentul imobiliar nu se poate afla în același timp atât de partea cumpărătorului cât și de partea vânzătorului. Un agent Keller Williams va fi întotdeauna de partea dumneavoastră, fie că sunteți interesat să vindeți, să cumpărați sau să închiriați (din postura de proprietar sau chiriaș).

Modul nostru de lucru se numește reprezentare exclusivă și așa se lucrează în prezent în Statele Unite, Canada si Europa de Vest. Este un mod de lucru corect și eficient pentru client și pentru agent creând de cele mai multe ori o relație de încredere care poate dura chiar si câteva generații.

 

Transformă această experiență într-una memorabilă, alături de Keller Williams Cluj! Într-o tranzacție imobiliară, un agent KW Cluj reprezintă întotdeauna interesele unei singure părți – cele ale clientului său.